COMWELL KELLERS PARK

Brand ambassadør for Comwell Kellers Park

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park 01

Som I måske har bemærket på mine sociale medier såsom Snapchat (sofieeilersen) og Instagram var jeg mandag og tirsdag på ophold hos Comwell Kellers Park i Vejle sammen med Charlotte Caroline. Grunden til vores tur var et meget spændende møde, nemlig omkring at blive brand ambassadør for hotellet. I går modtog jeg en mail om, at aftalen var i hus, og jeg kan nu kalde mig brand ambassadør for Comwell Kellers Park, hvilket er en titel, jeg er rigtig stolt over. Fremadrettet vil der derfor også komme mere fokus på Comwell Kellers Park på min blog, som jeg håber, at I også vil synes er interessant.

As you might have seen on Snapchat (sofieeilersen) and Instagram I’ve been on a spa getaway to Comwell Kellers Park together with Charlotte Caroline in the beginning of this week. The reason was a very exciting meeting we had, and I’m now super proud to tell you that I’m the new brand ambassador of Comwell Kellers Park. So in the future you’ll see much more from one of my favorite hotels in Denmark on the blog, and I really hope that you’ll like it as much as I do!

Sponsored

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park 02 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Comwell Kellers Park 03

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *