MODE

BLACK UNIFORM

Lace blouse Y.A.S* / Blazer VERO MODA / Sunglasses MARC JACOBS* / Boots BOOHOO*

Hej piger. I går mødtes jeg med Josefine efter skole for at skyde disse billeder. Jeg var iført en af mine yndlings blazere, elsker det ekstra touch den tilføre med alle guld detaljerne, og ellers et meget simpelt outfit. Vi var ret heldige med vejret, for der havde ellers regnet hele dagen, men der var tørvejr da vi mødtes. Her til morgen skal min kæreste og jeg til jordemoder, og så skal jeg direkte i skole derefter og mødes med min gruppe. Må I have en dejlig dag!

// Hi girls. Yesterday I met with Josefine to shoot this pictures. I was wearing one of my favorite blazers; love all the gold details. We were quite lucky with the weather, as it had been raining all day, but the sun was shining when we met up. May you have a lovely day!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *