MODE

BLACK FUR COAT

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd 08

Fur coat: Ebay
Faux leather pants: Zara
Bag: Karen by Simonsen
Boots: Pavement (similar)

Jeg har en dejligt kort dag i skolen i dag, tre timers historie og så har jeg fri. Når jeg har fri fra skole, skal jeg en tur i fitness, inden jeg skal mødes med Line til fotoshoot og en kop kaffe efterfølgende, og derefter har jeg en vagt for Arla, også nede i fitness, hvor jeg skal dele skyr fra Cheasy ud. Så min kalender er ret booket op i dag. Har I lige så mange planer?

I have a pretty short day in school today, 3 hours of history and then I’m off. When I’m off from school I’m going the gym, and then afterwords meeting with Line for a photoshoot and a cup of coffee. Thereafter I’m working for Arla in the gym too. So my calendar is pretty booked up. What are your plans today?

Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd 09 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd 10 Sofie Martine - Aalborg blog fashion beauty travel interior food - Todays outfit ootd 11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *