MAD & DRIKKE,  MODE

Aalborgs bedste chai latte

Aalborgs bedste Chai latte

Reklamelinks er markeret med *

Sweater THE FIFTH LABEL* / Leather jacket Y.A.S* / Sunglasses DKNY / Bag ZAC Posen*

I går mødtes jeg med Josefine efter skole til en chai latte hos Caféministeriet, hvor jeg var iført min nye og alt for cool læderjakke fra Y.A.S*. Jeg har efterhånden besøgt så mange caféer i Aalborg, at jeg ved lige præcis hvilken, jeg skal gå til, hvis jeg har lyst til Aalborgs bedste iskaffe, Aalborgs bedste iced tea eller Aalborgs bedste chai latte, som jeg vil vove at påstå, Caféministeriet laver. Jeg har altid lyst til at bestille en ekstra, når jeg går derfra – men har dog aldrig gjort det endnu 😉

// Yesterday after school I met with Josefine for a chai latte at Caféministeriet, where I was wearing my new cool leather jacket by Y.A.S. While living in Aalborg I’ve visited a lot of different cafes, and I know exactly where to go if I’m in the need for Aalborg’s best iced coffee, Aalborg’s bedst iced tea or Aalborgs best chai latte, which I’m quite sure Caféministeriet is making.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *