SPANIEN

BENIDORM SUNSET VIEWPOINT

Godaften, piger. Jeg håber, at I har haft en rigtig dejlig dag og nydt, at der for en gangs skyld ikke har regnet over Danmark. Jeg har desværre lagt mig syg med en ordentlig omgang forkølelse, så jeg har i dag måtte melde afbud til et event, som jeg ellers havde set meget frem til, og i stedet har jeg fået indhentet en masse programmer i TV, jeg ellers ikke har haft tid til at se. Det er blevet tid til endnu en omgang billeder fra Benidorm med udsigt over strandpromenaden og skyskraberne i den smukkeste morgensol. Og nu er det tid til en kæmpe omgang billedspam, beklager på forhånd, hehe.

Good evening, girls. I hope you’ve had a nice day. I’ve got myself a cold, so I had to cancel an event I was looking forward to go to today, so instead I’ve caught up with a lot of TV programs, that I haven’t had time to see. It’s time for another round of pictures from Benidorm with the view of the seafront and the skyscrapers with the most beautiful sunrise.

Blouse: Gina Tricot
Shorts: Sparkz (similar)
Sunglasses: DKNY
Sandals: Steve Madden (similar)

Jeg er ret vild med dette outfit, som jeg egentlig allerede har vist jer, da jeg var iført samme outfit på vores cykeltur i Sierra Helada. Selvsamme morgen som cykelturen fandt sted, stod vi ret tidligt op, da vi skulle ud at se en svømmekonkurrence, men vores bus dukkede aldrig op, så vi var en lille håndfuld, der i stedet gik op for at se den smukkeste solopgang over Benidorm. Vi havde hele viewpointet for os selv, så selvfølgelig bød chancen til at få skudt et par outfit billeder i morgensolen. Må I have en fantastisk dag.

I’m so happy about this look, which I’ve actually already shown you, as I was wearing the same outfit on our bike ride in Sierra Helada. The same morning as the bike ride we were actually going to see a swimming competition, but our bus never showed up, so a few of us went to see the beautiful sunrise over Benidorm instead. We had the entire view point to outselves, so I had to use the opportunity to shoot some outfit pictures in the morning sun.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *