ENGLAND

BELLEVUEBOX x ORANGERIET

The Taste of Denmark (349 DKK for two persons)

Hej piger. Inden jeg rejste til London, tog min kæreste og jeg i Kalejdoskop for at kigge på møbler i deres alt for lækre interiør shop, for dernæst at besøge Orangeriet, som ligger inde i Kalejdoskop, da jeg havde en gaveboks fra Bellevuebox liggende. Jeg synes, det er sådan en dejlig måde at bruge eftermiddagen på, inden jeg skal ud at rejse; et cafébesøg og så bare nyde hinandens selskab. Hverken min kæreste eller jeg havde før besøgt Orangeriet, så vi var ret sikre på, at det var her, vores gavekort skulle bruges til, og hertil må jeg lige tilføje, at Orangeriet nok er en af de smukkeste caféer i Aalborg, og jeg bliver så inspireret af både butikken og caféen.

#Oplevmere med Bellevuebox!.

Hi girls. Before I left for London, my boyfriend and I went out to eat lunch in Orangeriet, which is located inside the most gorgeous interior shop of Aalborg. We had a giftbox from Bellevuebox, and decided to use it at Orangeriet, since non of us had been there before, and I must say that it’s definitely worth a visit. It’s probably one of Aalborgs most pretty cafés, and I get so inspired of both the interior shop and the restaurant.

Sponsored

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

#nouw30daychallenge

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *