KØBENHAVN,  MAD & DRIKKE

BE STEAK, CPH

Dinner at Be Steak

Hej piger. Da jeg i går sad og var ved at formatere min computer, fandt jeg disse billeder fra da jeg tilbage i februar var over at besøge min søde veninde Charlotte Caroline! De var nær glemt i en mappe på min computer, men da jeg fandt dem frem mindedes jeg straks den alt for lækre mad, vi fik serveret hos Be Steak, og vores alt for hyggelige aften, inden jeg rejste hjem igen. Jeg fik serveret lam med ovnbagte kartofler og bearnaise, og aldrig før har jeg fået så lækker og så mør kød! Til dessert fik jeg en cheesecake, og dertil fik vi serveret den lækreste passionsfrugt cocktail!

Jeg ligger lige nu syg, det har jeg gjort siden i mandags, alligevel har jeg de fleste af ugens dage kæmpet mig ud af sengen og holdt de første timer i skole og på job ud, men har simpelthen måtte tage hjem før tid. I dag skulle jeg have været på job fra 11-19, men måtte desværre tage hjem efter 5 timer, æv! Jeg håber, at jeres uge har været lidt federe end min. I morgen holder min søster fødselsdag, så jeg håber, at jeg er frisk der.

Må I have en rigtig dejlig weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *