PERSONLIGT

Fuck fuck fuck…

Shirt ZARA / Sunglasses DKNY / Bag GIGI FRATELLI / Sandals ZARA

I går formiddags, da min kæreste og jeg var på vej hjem fra København, fik jeg mig noget af et chok, da min mor ringede og fortalte, at min mormor var blevet indlagt på Aalborg sygehus, hvilket resulterede i, at jeg kun lige nåede at komme hjem og stille min kuffert, inden jeg var på vej ud af døren igen. Jeg kom op på sygehuset sammen med min søster, og blev (som altid) mødt af det gladeste væsen, som lå og læste om sin kommende operation i sygehussengen og bød os på sygehusets saftevand, som vi selv lige kunne hente ude på gangen. Hun havde haft to blodpropper i hjertet, og havde fortalt lægerne, at de simpelthen blev nødt til at fikse hende, da hun altså skulle være oldemor til december. Lægerne var meget optimistiske, og min mormor blev allerede sendt hjem igen i dag, da haven jo ikke passer sig selv og hun skulle ned i H&M og købe nye bukser, hehe. Hun er altså en ret sej kvinde, hvis I spørger mig!

I dag mødtes jeg med Josefine for at drikke kaffe på vores yndlings kaffebar i Aalborg, hvor vi også fik vendt hele verdenssituationen. Som I måske har set, var jeg forbi Neye og hente mig en ny taske til studiet, og jeg har allerede brugt den en del, da den er helt perfekt som håndbagage, hvor jeg både kan have computer, kamera og de vigtigste rejsedokumenter i.

// Yesterday when my boyfriend and I were on our way home from Copenhagen, my mother called saying that my grandmother had been hospitalized, as she has had two blood clots in her heart. So I hurried to the hospital with my sister, when we arrived in Aalborg, and were (as always) met by the happiest creature, who was reading about her upcoming surgery. She had told the doctors that they had to fix her, as she’s going to be a great-grandmother in December. The doctors were very optimistic, and my grandmother was already sent home today. She’s a pretty cool woman if you ask me!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *