FAMILIELIV

Vores nye klapvogn fra Crescent

Klapvogn CRESCENT / Voksipose PETITE CHÉRIE

REKLAME for Jollyroom | Vi er så småt begyndt at tænke ønsker til barnedåb, som forhåbentligt bliver holdt i starten af april. Med to SU’er som indkomst, stod en klapvogn (eller i hvert fald tilskud hertil) ret højt på ønskelisten. Så da Jollyroom spurgte, om vi havde lyst til at modtage og teste denne baby stroller som gave, blev jeg ret begejstret. Og jeg må sige, efter vi har testet den, at vi ikke er blevet mindre begejstret. Tværtimod. Vognen er så lækker!

Ud over at vognen er virkelig god at køre med, ser den jo også godt ud. Den helt sorte vogn kombineret med det brune læderhåndtag, synes jeg, giver et ret luksuriøst udtryk.

Klapvogn CRESCENT / Voksipose PETITE CHÉRIE

Til klapvognen kan tilkøbes det store liggemål, så man har en duovogn. Således kan vognen bruges fra barnet er spæd, hvilket jeg ser som en kæmpe fordel. Magnus er dog ikke helt stor nok til klapvognen endnu, så vi har bare kørt nogle korte ture. Vokseposen er spændt fast i bunden mod liggestykket i klapvognen, så posen ikke glider rundt.

Voksiposen er fra Petite Chérie, og fåes i et hav af forskellige farver. Se bare her. Vi synes, at den storte med faux pelskrave passede bedst til vognen. Og så er det en farve, der ikke tager så let imod snavs. Det ses i hvert fald ikke så tydeligt.

Vi har nu haft klapvognen i et par dage, og har været ude at køre de første ture. Vi kommer i det hele taget ret meget ud. Jeg forsøger ikke at lukke mig for meget inde i lejligheden, og vil gerne ud minimum én gang dagligt, uanset om det er med vogn eller i bæresele for at handle. I starten var jeg skrækslagen for at skulle ud at trille med vognen alene, men nu nyder jeg det. Jeg har fundet ud af, at jeg kan gå en tur på ca. 3 timer, før han melder sin sult.

Fra næste år har jeg sat mig et mål: Jeg vil gå minimum 5 km fire gange ugentligt. Og der bliver denne vogn altså et hit, når Magnus bliver større og kan sidde op i den.

Selve stykket hvor barnet sidder, kan vendes, så barnet både kan vende mig dig og mod verden. Og det er tilmed super let at klikke af og vende rundt. Så kan han sidde og kigge ud på verden, når han bliver ældre og kan side stabilt selv.

Klapvognen kan i øvrigt købes lige her med -33 %

2 Comments

 • Nellie

  Hej Ved godt indlægget er lidt gammelt, men har kig på lige netop den klapvogn. Blev i glade for den? Og er det en du vil anbefale?
  På forhånd tak

  VH. Nellie

  • Sofie Martine

   Hej Nellie,
   Vi var så glade for den! Vi begyndte først sådan rigtigt at bruge den, da Magnus var lige omkring 7 måneder, men det er så dejligt, at den kan vende begge veje 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *