ARNDAL SPA

ARNDAL SPA

Arndal Spa

Hej venner. Som tidligere nævnt havde @CharlotteCaroline og jeg booket en massage hos Arndal Spa fredag aften, og jeg siger jer; det er den helt perfekte måde at starte en aften i byen på (trods vådt badetøj i tasken). Efter alle vores møder hele fredagen, havde vi lige en kort pause hjemme i lejligheden, inden vi bevægede os mod Arndal Spa. Ingen af os havde været der før, så vi så bare frem til at få massage og nyde spa afdelingen efterfølgende, og først da jeg lå på briksen kunne jeg mærke, hvor tiltrængt det havde været at blive rusket lidt igennem. Vi blev mødt af det rareste personale, der først spurgte ind til, om man ønskede “soft, medium or deep massage?”, hertil valgte jeg en mellemting af medium og deep.

Jeg nød at ligge der med hovedet ned i briksen, og så var det sjovt, hvordan jeg pludselig fik gjort mig alle mulige underlige tanker. Det første jeg bemærkede var min massørs orange snørebånd i sine Nike sneakers. Jeg tænkte, at det måtte være nogle meget komfortable sko at have på sådan en lang arbejdsdag, herefter bemærkede jeg ligeledes, hvordan hele vægten blev lagt på højre fod, da hun skulle massere mine ømmeste punkter i ryggen og nakken. Jeg tænkte, at det kunne være hyggeligt at invitere min søde kæreste på par-massage og efterfølgende spa, og om Charlotte Caroline over på briksen ved siden af havde lige så mange tanker i hovedet. Og så tænkte jeg, at det var virkelig sødt af pigerne fra Impression PR at tilbyde os denne oplevelse. Jeg fik formuleret alle mulige seje sætninger, som jeg ville skrive på bloggen, men lige så snart jeg fik min øjenmaske af igen, forsvandt alle sætningerne. Og så blev det til dette lidt anderledes indlæg, hvor jeg alt i alt bare ville fortælle, at en massage virkelig kan gøre underværker for en, omend det er en søndag morgen efterfulgt af brunch eller en fredag aften efterfulgt af drinks. Så hvis I en dag trænger til selvforkælelse, vil jeg anbefale jer at give Arndal Spa et kald. De ligger super centralt i København.

Hi girls. As mentioned earlier Charlotte Caroline and I had booked a massage at Arndal Spa on Friday night, and I can truly tell you; it’s the perfect way to start a night out (despite the wet swimsuit in the bag). After all our meetings Friday, we had a short break in the apartment before we went to Arndal Spa. Non of us had been there before, so we looked forward for a massage and enjoy the spa area afterwords, and first when I was laying on the couch I could feel how needed a massage was. We were greeted by the sweetest staff who asked whether we wanted “soft, medium or a deep massage?” and I chose a medium/deep massage.

I enjoyed lying there with my head down the couch, and then I suddenly started thinking a lot about everything and nothing. The first think I noticed was my masseur’s orange laces in her Nike sneakers. It looked like some very comfortable shoes to wear on a long working day. Then I also noticed how she laid her weight on the right foot when she was massaging my sorest spots on the back and neck. I thought it would be nice to invite my boyfriend on a couple massage, and I was wondering if Charlotte Caroline on the couch beside me had just as many thought in her head as I did. And then I thought that it was really nice of the girls from Impression PR to offer us this experience. I’d formulated all these cool phrases for this blog posts, but as soon as I got off my eye mask I forgot it all. And then I made this quite different post, where I actually just wanted to say that a massage really can do wonders! So if you one day need to treed yourself, do Arndal Spa a visit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *