ITALIEN,  REJSER

ANOTHER FROM MILAN

Outfit from Milan last week

Jacket: Bershka
Pants: Soyaconcept
Bag: ZAC Posen
Boots: Jeffrey Campbell (similar )

Hej ladies. Jeg er netop kommet hjem fra en omgang morgentræning i fitness med min kæreste. I dag tager vi ud og besøger hans forældre, inden vi skal til reception hos WE FEAT i aften. Som I måske ved, skulle jeg egentlig have været i Madeira i Portugal med Julie i denne uge, men der kom desværre nogle ting i vejen med skolen, som gjorde, at jeg blev nødt til at blive hjemme. Det ærger jeg mig virkelig over, når jeg ser, hvor lækkert der ser ud! Jeg må rejse til Portugal en anden god gang. Må I have en rigtig dejlig lørdag!

Hi ladies. I just came home from a morning workout in the gym with my sweet boyfriend. Today we’re going to visit his parents, and tonight we’re going to the reception of WE FEAT. As you might know I should have been in Portugal with Julie right now, but something with school came in the way, which was such a shame! I have to go to Portugal one day. May you have a lovely Saturday!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *