JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Når aftensmaden skal være lidt nem i en travl hverdag

Sofie Martine blog - Just Eat Aalborg Sason Kebabmix
Sofie Martine blog - Just Eat Aalborg Sason Kebabmix
Sofie Martine blog - Just Eat Aalborg Sason Kebabmix

REKLAME for Just Eat | De fleste unge (og ældre) kender vel det med, at man ikke lige orker at lave aftensmad, og specielt efter en travl dag. Handle ind i et proppet supermarked i myldretiden, stå i kø ved kassen for derefter at skulle hjem og kokkererer i køkkenet. Her hjemme er opskriften på en let aftensmad et hurtigt klik ind på Just Eat, som ofte (og hurtigt) kommer os til undsætning disse dage. Så er det heldigt, at der er så mange lækre takeaway steder i Aalborg.

Alle vores køkkenredskaber er faktisk pakket ned i flyttekasser, og står stablet i stuen, så det er svært at lave de helt store måltider i køkkenet, hvorfor aftensmaden disse dage står mest på takeaway. Men det er vel også okay, når man står midt i flytterod? Måske har en tidlig nedpakning af lejligheden i virkeligheden bare været en rigtig god undskyldning for at bestille mad udefra, haha.

I eftermiddag kommer vi tilmed også af med vores spisebord, så i aften står aftensmaden nok også på noget let, og det samme i morgen også, som er den store flyttedag. Jeg har flyttet ret meget de seneste år, og det er faktisk gået hen og blevet en lille tradition at have aftensmad klar til. de folk, der kommer og hjælper. Sådan en dag er ikke ligefrem dagen, hvor jeg har lyst til at stå i køkkenet og lave mad. Der skal flyttes og pakkes ud, og så må Just Eat hjælpe os med aftensmaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *