MAD & DRIKKE

Amerikanske cookies med hvid chokolade

De lækreste Amerikanske Cookies

Fik I set opskriften med ægte amerikanske chokolade cookies? Eller måske opskriften på karamel cookies lavet med vanilje karamel fudge? De er altså så gode alle slags. Disse er lavet på hvid chokolade, og er også rigtig lækre. Den hvide chokolade gør dem knap så tunge, og man kan sagtens spise et par stykker af disse. Heldigvis er Magnus’ også ret vild med disse. Faktisk er han vild med alt, der er bare den mindste smule sødt.

Har I egentlig bemærket at billederne herinde på bloggen er blevet meget bedre kvalitet? Måske kan I huske, at jeg solgte mit Canon kamera til min søster, efter jeg købte ny iPhone i april måned. Jeg var overbevist om, at jeg ikke ville komme til at bruge mit kamera. Men nøj hvor har jeg savnet det, haha. Jeg har savnet lige at kunne tage dét ekstra gode billede. Så nu har jeg altså købt mig et nyt kamera.

Chokolade cookies


Mængde: 12 - 13 stk.
Tid brugt: 30 minutter

Ingredienser
• 120 gram sukker
• 140 gram brun farin
• ½ tsk vaniljesukker
• 140 gram smør (stuetemperatur)
• 1 æg
• 240 gram hvedemel
• 1 tsk bagepulver
• ½ tsk natron
• 1 tsk salt
• 200 gram hvid chokolade

Fremgangsmåde
Pisk sukker, farin, vaniljesukker og smør sammen til en ensartet masse (ca. 5 minutter). Tilsæt æg og pisk igen. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål. Tilsæt melblandingen, mens der piskes ved lav hastighed. Stop med at pisk, når dejen er samlet. Bland grofthakket chokolade i blandingen.
Stil dejen på køl i min. 1 time, eller lav dem om aften og lad den stå natten over.

Del dejen i 70 gram stykker, og rul dem til store kugler.
Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir (der kan ca. være 8 stk. på en bageplade) Bag kuglerne ved 175 grader (forvarmet) i 16 minutter. Tag cookies ud af ovnen og kom dem med bagepapir over på en bagerist. Lad dem afkøle i 15 minutter.

Amerikanske chokolade cookies
Tid brugt: 30 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *