SVERIGE

ALL BLACK OUTFIT

Pictures from Sweden last week.

Hej piger. Jeg havde den dejligste og sjoveste weekend i Sverige med min veninde Anika i sidste uge takket være VisitSweden & Stena Line, og på hjemrejsen i søndags var jeg iført dette outfit, som er noget nær det mest behagelige, jeg nogensinde har ejet. Jakken og bukserne er nye, og jeg har stort set boet i outfittet, lige siden jeg købte det i Sverige, da det passer perfekt til den lune sensommer, vi stadig har her i slutningen af september. Må I have en rigtig dejlig dag! 

Hi girls. I had the most wonderful and fun weekend to Sweden with my friend Anika last week, and on the way home I was wearing this outfit. I bought the jacket and the pants in Sweden, and I’ve almost been wearing it ever since. May you have a wonderful day!

Suede blazer: Zara (similar)
Culotte: Zara (similar)
Crossover: ZAC Posen
Espadrilles: Chanel (similar)

Sponsored by VisitSweden & Stena Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *