JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Her får du Aalborgs bedste kebabmix

Sofie Martine blog - Just Eat Aalborg Sason Kebabmix
Sofie Martine blog - Just Eat Aalborg Sason Kebabmix
Sofie Martine blog - Just Eat Aalborg Sason Kebabmix

REKLAME for Just Eat | Vidste I godt, at den 1. januar er den dag på hele året, der går aller flest ordrer igennem på Just Eat? Den 1. januar er den dag, hvor aller flest danskere sidder hjemme i stuen og bestiller takeaway. Eller måske stadig ligger i sengen med tømmermand. Det kommer vel egentlig ikke bag på så mange? Min kæreste og jeg hoppede selv i fælden. Til trods for at vi hverken drak (særlig meget) alkohol nytårsaften – et enkelt glas champagne blev det til – og derfor heller ikke led af tømmermænd dagen efter, havde vi alligevel besluttet os for, at vi skulle bestille takeaway til frokost. Til aftensmad stod den nemlig på rester fra nytår.

Jeg tænkte derfor, at nu vi alligevel havde bestilt takeaway, ville jeg præsentere jer for Aalborgs bedste kebabmix. Den forhandles hos Sason Pizza & Kebab, som ud over at lave den absolut bedste kebabmix, også er de aller bedste på markedet til at lave durum og pita. Og nu til en lille indrømmelse. Jeg har handlet virkelig meget hos Sason. Over flere år selvfølgelig! Denne ordre fra nytårsdag fra min nr. 92 fra Sason, og det er altså kun mine ordre via Just Eat. Kan I fornemme min begejstring for stedet? Gad vide om man får en lille ekstra ting med, når man rammer ordre nummer 100?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *