JUST EAT,  MAD & DRIKKE

Her er Aalborgs bedste burger!

Sofie Martine blog _ Just Eat Grillen Burgerbar Aalborg
Sofie Martine blog _ Just Eat Grillen Burgerbar Aalborg

Grillen Burgerbar

REKLAME for Just Eat | Axel og jeg er gået all in på at finde Aalborgs bedste burgerbar, og vi er endelig nået frem til en beslutning her hjemme på matriklen. Beslutningen var faktisk ikke svær at træffe, for Grillen Burgerbar har helt fra start været vores klare favorit, og det endte da også med at være vores endelige bud på Aalborgs bedste burger (og fritter).

Grunden til denne beslutning har været, at den skiller sig ud fra de mange andre burgere ved at have et lidt anderledes indhold. Når man har valgt sin burger, har man mulighed for at vælge, hvordan man ønsker sin bolle. Så forsøger man at undgå kulhydrater, kan man fx vælge kun at have underbolle, eller slet ingen bolle. Og så er jeg ret vild med, at de også har en vegetar urger.

I min graviditet har jeg slet ikke været i stand til at spise kød. Jeg ved simpelthen ikke hvorfor. Jeg elsker normalt en stor rød bøf, men ikke nu. Og så er det dejligt med et vegetariske bud på en virkelig lækker burger. Til menuen følger valgfrie fritter, hvor der er 3 muligheder. Herefter er der 4 valgmuligheder af hvilken type dyppelse, man ønsker til disse. Min favorit af tilvalg plejer som regel at være grove fritter samt aioli eller estragon mayo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *