EVENTS

A DAY IN THE ZOO

Det her er måske ikke de mest typiske modeblogger-billeder, men jeg synes alligevel, at de er ret hyggelige, og egentlig meget mig. Jeg er familiemenneske med stort F, og vil altid prioritere tid med min familie fremfor alt andet. Som jeg også nævnte i lørdags, har vi i mange år haft en årlig tradition i familien om at tage i Aalborg Zoo, hvor vi spiser frokost, for derefter at tage hjem til min farmor. Traditionen har desværre stået stille i mange år, men i lørdags blev den igen taget op, hvorfor jeg var taget i zoologisk have med min søster, mine kusiner og min farmor. Vi havde sådan en hyggelig dag, og traditionel skal helt sikkert tages op igen næste år!

This isn’t exactly the most typical fashion blogger photos, but I thought that they were quite cute. I am truly a family person, and will always prioritize time with my family above anything else. As I also mentioned last Saturday, we had this annual tradition in my family to go to the Zoo, but that tradition has unfortunately been on stand by for two many years. Last Saturday we did it again and we had such a nice day, and we’ll definitely be doing it again next year!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *