PERSONLIGT

6 gode ting jeg har gjort for mig selv i 2016

Sweater:
Jeans: 2nd One (similar)
Glasses: Smarteyes
Boots:
Billi Bi

Godmorgen piger. I dag vil jeg gerne sprede lidt god karma i denne søde juletid og liste fem gode ting, jeg har gjort for mig selv i 2016. Nummer 1) Jeg satte mig selv et mål om at nå 150 træninger på et år, og det har jeg nået. Faktisk når jeg nok næsten at runde 180 træninger inden året er omme. Jeg er selv ret stolt faktisk! Nummer 2) Jeg fik i februar tatoveret mine øjenbryn, og det er nok noget nær en af de bedste kosmetiske behandlinger, jeg nogensinde har fået. Jeg sparer en helt masse tid på ikke at skulle tegne mine bryn op hver morgen, og så har jeg efterfølgende lært, at det ikke er pænt med alt for markerede øjenbryn (se bare her). Nummer 3) Jeg har opsagt bofællesskabet, som jeg har boet i siden december 2014. Det har nok været en af de bedste beslutinger længe! Nummer 4) Jeg har fået en kæreste, og jeg er tilmed også flyttet sammen med min kæreste. Han er til gengæld meget lettere at bo sammen med, og så er han også ordensmenneske, hehe! Nummer 5) Jeg har rejst en helt masse, og jeg har besøgt en masse seje destinationer, som jeg rigtig gerne vil besøge igen næste år! Nummer 5) Jeg begyndte at få behandlinger mod min akne hos Diego Dalla Palma. Min hud er stadig ikke fejlfri, men til gengæld kan jeg ikke huske, hvornår den sidst har været så pæn.

Good morning girls. Today I wanna share some positive thoughts on the year that have passed. Number 1) In January I set myself a goal: to reach 150 workouts during this year, and I’ve reached it. In fact I’ll reach about 180 workouts before the year is over. Actually I’m quite proud of myself. Number 2) In February I got my eyebrows tattooed, and it’s probably one of the best cosmetic treatments I’ve ever got. I save a lot of time each morning, when I don’t have to make my eyebrows, and then I’ve learned that it’s not pretty with too marked eyebrows (just take a look here). Number 3) I’ve terminated the lease of the apartment I’ve been living in since December 2014 with some different roomies. It has probably been one of the best decisions ever! Number 4) I’ve got a boyfriend, and I’ve also moved in with my boyfriend. He is much easier to live with then some of my previous roomies, hehe! Number 5) I’ve traveled a lot and I’ve visited a lot of cool destinations that I really want to visit again next year! Number 6) I’ve started getting acne treatments at Diego Dalla Palma. My skin is still not flawless, but I can’t remember the last time it’s been so nice.

SUBSCRIBE ME ON YOUTUBE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *