FAMILIELIV

4 MÅNEDER SENERE …

Baby bag SKIP HOP*

Magnus bliver snart 4 måneder, og nu var det endelig tid til, at vi fik anskaffet os en pusletaske. Tasken er fra Skip Hop, og jeg er så glad for den! Jeg synes, at den er virkelig pæn, den er super praktisk indrettet og så kan jeg godt lide, at den ikke skriger pusletaske. Og så passer den jo i øvrigt også til min Gucci taske, hvilket er et kæmpe win win for mig, som går meget op i de små detaljer 😉

Næsten 4 måneder skulle der gå, før vi fik anskaffet en pusletaske. Vi har jo egentlig klaret os fint uden, og når vi har været ude, har vi haft et stort net med, men hvor er det lækkert, at tasken altid er pakket på forhånd, så vi bare skal have flasker med, og skiftetøj hvis det i tasken er blevet brugt.

De første 4 måneder her er gået så stærkt! Magnus var en lille bitte mus, da han blev født, og den første måned svømmede han i str. 50 (som normalt passer en nyfødt), men nu bruger han allerede str. 6 måneder i noget tøj. Han er vokset ekstremt meget de seneste 2 måneder, og vi kan se, at han udvikler sig for hver dag der går. Han har fået øje på sine hænder, og så elsker han at ligge og kigge sig selv i spejlet, lille egoist 😉 Han trives og er den gladeste og nemmeste lille dreng (for det meste), og om natten sover han 10 – 13 timer – uden at vågne! I kan tro, at min kæreste og jeg nyder det, og nyder vores egen nattesøvn også.

Sponsoreret af Jollyroom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *