FAMILIELIV

2 MÅNEDER MED MAGNUS <3

Min blog og Instagram handler primært om mode (og mad og kaffedates), men hvad der i virkeligheden har fyldt alt i mit liv de seneste to måneder er denne basse. Han fylder to måneder i dag. Hold nu fast hvor er tiden gået stærkt. Og hvor vokser han bare alt alt for hurtigt. Han var sådan en lille bitte mus på 3200 gram, da han blev født, nu vejer han næsten 7 kilo. Han er det blideste lille væsen, og han er utrolig tålmodig, men samtidig er han også en bestemt lille herre. Når han er sulten, må der helst ikke gå mere end et par minutter, før maden er serveret, ellers bliver han gal. Han er begyndt at pludre rigtig meget, og jeg kan slet ikke stå for hans små lyde, men hvad der smelter mit hjerte endnu mere er, når han smiler og griner til mig. Det er simpelthen for bedårende!

Han elsker at være i bad, specielt hvis han kan hænge på armen af enten Axel eller jeg imens. Så læner han ryggen og hovedet tilbage og får så meget vand i hovedet som muligt, hehe. Får han uheldigvis vand i munden, spytter han det ud som et lille springvand. Det er simpelthen så sødt. Han elsker at blive skiftet om natten, hvor han pludre, smiler og griner til mig, så snart han kommer ned at ligge på puslebordet, og så gør det ikke spor, at han har spoleret min nattesøvn. Han er desværre ikke så glad for at komme i seng om aftenen, og bliver for det meste overtræt og ked af det, inden han falder i søvn. Til gengæld elsker han at putte, så der kan hurtigt gå 1-2 timer med at sidde i sofaen med ham i armene. Jeg tør ikke altid ligge ham fra mig i frygt for, at han vågner. Han sover aller bedst, hvis han ligger på siden og sover, helt tæt op ad Axels eller mit bryst. Så er han tryg og helt rolig. Han plejer at vågne omkring kl. 6 og få et måltid mad, og der får han altså lov til at sove imellem os indtil vi så står op mellem kl. 8 – 9. Om natten sover han typisk i sin egen seng, lige ved siden af vores seng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *